Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Představujeme novou generaci plně automatického pákového kávovaru. Ve srovnání s plnoautomatickými přístroji Vám stále zůstává kontakt s přípravou vaší kávy a hlavně se jednoduše čistí. Není zde skrytá žádná spařovací jednotka, jako v běžných automatických espresso přístrojích. The Oracle™ Touch je jedinečný automatický pákový kávovar s dotykovým displejem. Sage stvořil přístroj, který dokonale nahradí baristu z vaší oblíbené kavárny. Ve srovnání s plnoautomatickými přístroji Vám stále zůstává kontakt s přípravou vaší kávy. Systém The Oracle ™ Touch má automatické mletí kávy, dávkování a její tempování. Automatizuje tak nejtěžší části ruční přípravy kvalitního a výborného espressa. Díky profesionální páce a parní trysce, můžete extrahovat espresso a připravovat mléko současně, což vám umožní připravit vaše oblíbené latté nebo cappucino během pár minut v kvalitě vaší oblíbené špičkové kavárny. Na displeji si můžete navolit i velikost šálku vaší oblíbené kávy, nebo jednoduše zvolit druh kávy jedním dotykem. Dotykový displej pro jednoduché ovládání také v českém jazyce Rychlý ohřev, plnění zásobníku vodou zpředu i zezadu, nastavení hodin, automatické spuštění, možnost odvápnění v domácím prostředí, atd., to vše je jen krátký výčet vlastností a funkcí, kterými je profesionální espresso Sage BES990 vybaveno.
Téměř všechny profesionální přístroje na přípravu kávy jsou standardně vybaveny přetlakovým ventilem. Sage profesionální espresso the Oracle Touch není výjimkou. Tento plně komerční prvek vymezuje maximální tlak, a to v průběhu celé extrakce. Tím zabraňuje možné hořkosti kávy, která se může objevit právě díky chybějícímu přetlakovému ventilu, kdy dojde ke spálení kávy ve filtru. Druhou funkcí přetlakového ventilu je tzv. nízkotlaké předspaření. Díky této funkci dochází k postupnému zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.
Plná automatizace Využití dotykového displeje zkrátí proces přípravy kávy do 3 jednoduchých kroků. Stačí si jen nastavit, jak silnou kávu si přejete, jakou strukturu a teplotu mléka. Rychlé a jednoduché. Vlastní nastavení kávy Každý preferuje jinak silnou kávu, jinou teplotu nebo strukturu mléka. Uložte si nastavení své oblíbené kávy pod svým jménem. Budete si ji pak moci kdykoli připravit stisknutím jediné ikony. Můžete si uložit až 8 vlastních nastavení kávy.
Kávovary Sage jsou navrženy tak, aby zajistily všechny 4 klíčové prvky potřebné pro přípravu lahodného šálku vynikající kávy přesně jako špičkové profesionální přístroje. 1 - Mletí kávy 19–22 g pro dosažení plné chuti 2 - Přesná kontrola vody +/-1 °C 3 - Nízkotlaká preinfuze a extrakce při 9 barech 4 - Dostatečný tlak páry pro vytvoření hedvábně jemné struktury pěny s mikro bublinami
Abyste dosáhli vyvážené kávy, potřebujete mimo jiné i správný tlak ve správném čase. Nízký tlak na začátku extrakce způsobí, že mletá káva v sítku do sebe nasákne trochu vody a nabobtná. Následnou extrakcí při plném tlaku získáte lahodnou a vyváženou kávu. Kávovary Sage jsou vybaveny přetlakovým ventilem, který dokáže přesně ovládat tlak, při kterém je káva extrahována, a nastaví jej na 9 barů. To je ideální tlak pro získání optimální chuti vaší kávy.
Abyste si mohli vychutnat opravdovou kvalitní kávu, potřebujete 19–22 g čerstvě mleté kávy. Některé kávovary umožňují dávkování jen 11–13 g, což je podstatně menší množství, než je potřeba k přípravě dobré kávy. Oproti tomu kávovar Sage je dodáván se sítky, která umožňují připravovat kávu právě z 19–22 g. Získáte tak vyváženou kvalitní kávu.
Rozdíl mezi nevýraznou a vyváženou kávou může způsobit i drobná změna teploty vody. I 1 °C hraje velmi důležitou roli. Kávovary Sage používají nejnovější technologii digitální kontroly teploty, která dokáže detekovat a minimalizovat výkyvy teploty během extrakce kávy. Jedině tak je možné zajistit, že teplota vody bude vždy v optimálním rozmezí.
Opravdová kvalitní káva je dokonalé vyvážení lahodného espresa a bohaté mléčné pěny. Abyste mohli vytvořit tu správnou mléčnou pěnu s mikro bublinami, potřebujete dostatečný tlak v parní trysce, který v mléce během pěnění vytvoří tisíce a tisíce drobných bublinek. Kávovary Sage přicházejí právě s takovou parní tryskou, která pomocí optimálního tlaku dokáže vytvořit tu nejlahodnější mléčnou pěnu vhodnou i pro přípravu Latté art.
The Oracle ™ Touch je jedinečný automatický pákový kávovar s dotykovým displejem. Sage stvořil přístroj, který dokonale nahradí baristu z vaší oblíbené kavárny.