Sage Academy

Máte rádi maso a nejvíce si pochutnáte na šťavnatém steaku? Příprava steaku je sofistikovaná věda a vyžaduje dodržování daných pravidel.

Zúčastněte se Sage kurzu a staňte se opravdovým mistrem v jejich přípravě! Na kurzu se naučíte vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej a v neposlední řadě se budeme věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.

Steaková masa
Ryby
Klasické české omáčky
Připravte si doma stejně dobrou kávu jako v kavárně s Petrou Davies Veselou
Připravte si doma stejně dobrou kávu jako v kavárně s Tomášem Bilíkem
Jak připravit sushi

Kurzy vás provedou

Šéfkuchař Dalibor Navrátil a baristka Petra Veselá, kurzy jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň. Naučíte se v ní postupům a trikům skutečných mistrů v oboru. V jednotlivých kategoriích zjistíte, jaká jsou tajemství úspěchu grilování, vaření, přípravy kávy a čaje, i odšťavňování ovoce a zeleniny.