THE BAMBINO™

Espresso přístroj na přípravu kávy

ID PRODUKTU: 41013649

SES450BSS

Pokud to myslíte s domácím espressem opravdu vážně, jen nevíte, jak začít, vsaďte na pákový kávovar Sage Bambino SES450. Stejně jako profesionální stroje dokáže i Sage Bambino připravit kávu jako z rukou oblíbeného baristy. Díky inovativnímu systému vytápění ThermoJet se kávovar nahřeje za pouhé tři sekundy. Stejně jako velké stroje v kavárnách i tento kompaktní model využívá ideální dávky 18–22 g čerstvě namletých kávových zrn, čemuž odpovídá i velikost páky s průměrem 54 mm. Díky ruční parní trysce zvládne Bambino i přípravu mikropěny potřebné pro latte art.

Vlastní tepelný systém ThermoJet
Manuální parní tryska
Ideální dávka kávy
Precizní extrakce espressa
Elektrický systém kontroly teploty

Ke stažení

7999 Kč
Expedujeme DNES, u vás do 2 pracovních dnů
Ihned k odeslání 2 a více kusů
Tepelný systém ThermoJet® přístroj je připravený k extrakci do 3 vteřin
Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy
Systém nízko-tlakového předspaření
Ideální dávka kávy

Nový pákový espresso kávovar

Pokud to myslíte s domácím espressem opravdu vážně, jen nevíte, jak začít, vsaďte na pákový kávovar Sage Bambino SES450. Stejně jako profesionální stroje dokáže i Sage Bambino připravit kávu jako z rukou oblíbeného baristy.

Ideální dávka kávy

Plnou a komplexní chuť kávy dosáhnete pomocí ideálního dávkovaní 18-22 g čerstvě namletých kávových zrn, které se vejdou do kvalitní páky o průměru 54 mm.

ThermoJet®

Inovativní systém ohřevu ThermoJet dosáhne optimální extrakční teploty za pouhé 3 sekundy a je tak připraven k výrobě perfektní kávy bez čekání.

Manuální parní tryska

Ruční parní tryska umožňuje přípravu jemné krémové mikropěny za pomoci silného tlaku páry o teplotě 130 °C. Oceníte ji také při přípravě oblíbeného latte art.

Ovládání objemu

Pohodlné ovládání stisknutím tlačítka pro 1 nebo 2 šálky

Manuální parní tryska

Ruční parní tryska umožňuje přípravu jemné krémové mikropěny za pomoci silného tlaku páry o teplotě 130 °C.

Ideální dávka kávy

Plnou a komplexní chuť kávy dosáhnete pomocí ideálního dávkovaní 18-22 g čerstvě namletých kávových zrn, které se vejdou do kvalitní páky o průměru 54 mm.
  • Pákové espresso pro přípravu kávy typu espresso, cappuccino, latté a další
  • Manuální tryska pro přípravu mléčné pěny
  • Ovládání objemu pro 1 a 2 šálky
  • Tlačítko pro horkou vodu a páru
  • 1,4 l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem
  • Plocha na nahřívání šálků
  • Vyjímatelná odkapávací miska
  • Vyjímatelný kovový tamper pro upěchování mleté kávy
  • Tepelný systém ThermoJet® přístroj je připravený k extrakci do 3 vteřin
  • Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy
  • Systém nízkotlaké předinfuze/předspaření
  • Výstup horké vody přes parní trysku
  • Programovatelná délka extrakce
  • Možnost manuálního nastavení doby PRE-INFUZE
  • 54 mm temper
  • Sítka s dvojitým dnem pro 1 a 2 šálky
  • Nerezová konvička na napěnění mléka
  • Nástroj pro zarovnání kávy Razor
  • Čisticí pomůcka na čištění parní trysky
  • Čistící disk
  • 2x čistící tablety
  • Rozměry: (ŠxHxV) 19,5 x 32 x 31 cm
  • Záruka: 2 roky
  • Materiál: nerezová ocel
  • Kapacita nádržky na vodu: 1,4 l
  • Ovládání: tlačítko 1 šálek, 2 šálky, horká voda, pára
Podívejte se na naše kurzy přípravy kávy

Baristické kurzy

Připravte si doma stejně dobrou kávu jako v kavárně s Vaškem Mlčochem
Kvalitní kávu si můžete s vynaložením minimálního úsilí připravit jak doma, tak i v práci.

Recepty

One Pot Broccoli Spaghetti
Valentýnský cheesecake
Lososový krém