Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Téměř všechny profesionální přístroje na přípravu kávy jsou standardně vybaveny přetlakovým ventilem. SAGE profesionální espresso BES920 není výjimkou. Tento plně komerční prvek vymezuje maximální tlak, a to v průběhu celé extrakce. Tím zabraňuje možné hořkosti kávy, která se může objevit právě díky chybějícímu přetlakovému ventilu, kdy dojde ke spálení kávy ve filtru. Druhou funkcí přetlakového ventilu je tzv. nízkotlaké předspaření. Díky této funkci dochází k postupnému zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.
Dokonalý šálek kávy je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku, předehřátého šálku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin. Profesionální espresso SAGE BES920 přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce. Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce, vyrovnává kolísání teploty a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.
SAGE BES920 patří ke špičce ve své kategorii, a to i díky speciálně navrženým funkcím. Jednoduše a rychle si tak můžete upravit teplotu extrahované kávy, tlak předspaření a i dobu extrakce kávy. Rychlý ohřev, plnění zásobníku vody zpředu i zezadu, programovatelné dávkování kávy i nastavení hodin, automatické spuštění, možnost odvápnění v domácím prostředí, pomůcka pro zarovnání a správného množství kávy RazorTM atd., to vše je jen krátký výčet vlastností a funkcí, kterými je profesionální espresso BES920 vybaveno.
Různé druhy přípravy kávy vyžadují i různá nastavení hrubosti mletí, abyste dosáhli maximálního aroma a chuti. Mlýnek na kávu je vybaven 60 různými nastaveními hrubosti mlýnku, ze kterých si podle druhu připravované kávy můžete vybrat to správné nastavení.
Kónický mlýnek využívá technologii inteligentního dávkování, které automaticky nastavuje dávkování mleté kávy při každé změně nastavení. Pro různou metodu přípravy kávy (od espresso přístroje až po french press) vyberte požadovanou hrubost a množství. Kónický mlýnek se otáčí pomaleji, čímž snižuje tepelný přenos mezi zrnky kávy, a tím také zajistíte maximální chuť Vaší připravované kávy. Nastavení hrubosti mletí vyžaduje i správné nastavení doby mletí, abyste zajistili stálé dávkování Vaší připravované kávy. Toho dosáhnete prostřednictvím inteligentního dávkování, které automaticky nastaví dávku kávy podle zvolené hrubosti mletí a nastaveného množství. Navíc můžete předprogramované množství namleté kávy upravit podle vlastní potřeby, a to prodloužením nebo zkrácením doby mletí v 0,2s krocích.
Nerezová nádobka pro napěnění mléka
58mm spařovací hlava se zabudovaným tělesem pro udržování optimální teploty během extrakce kávy
Pomůcka pro dávkování kávy RazorTM