Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Pizzaiolo přichází s pěti přednastavenými programy pro pečení pizzy včetně autentického stylu pečení v peci na dřevo „Wood Fired“, pro pečení kultovní pizzy stylu New York, pro pečení pizzy s vysokým těstem připravované v pánvi, speciální program pro tenkou a křupavou pizzu a dokonce speciální program pro zmrazené pizzy.
Kombinace tepelně odolného dvojitého čelního skla a účinné vrstvené tepelné izolace obklopující tepelnou komoru zajišťuje, že extrémní teploty zůstávají uvnitř pece a udržují co nejchladnější vnější plochy.
Intenzivní přímý ohřev zajišťují nezávislá topná tělesa s ELEMENT IQ, takže již nemusíte při pečení pizzu otáčet. Parabolické tepelné reflektory odráží teplo a tím maximalizují účinnost horních topných prvků
Nezávisle ovládané pohyblivé dno trouby bylo navržena tak, aby pizza seděla přímo nad topnými tělesy. Přírodní kámen cordierit se rychle a rovnoměrně zahřívá a drží správnou teplotu pro pečení pizza korpusu na požadovanou úpravu
Vyberte si ideální způsob opečení: Crust Only, abyste dosáhli dokřupava propečených okrajů typické pro legendární neapolskou, nebo Even Heat pro styly pizzy, kde jsou ingredience, sýry i těsto rovnoměrně propečené.
Pizzaiolo je první domácí pec, která dosáhne 400°C a díky tomu dokáže upéct autentickou italskou pizzu již za dvě minuty, přestě tak, jako tradiční pizzapece na dřevo. Autentičnost zajišťují typy tepla generovaného cihelnou pecí - aktivní spodní ohřev, intenzivní přímý ohřev a 400°C horký sálavý vzduch v celém prostoru pece.