Značka SAGE uvádí na trh baristickou sadu

3. dubna 2020
Láska ke kávě je láska bez kompromisů. Milujete ji, potřebujete ji a chcete jí mít. A jakou? Jedině dokonalou. Kávu jako od profesionálního baristy si každý den v pohodlí svého domova dokonale připravíte pomocí sady Barista Pack od prémiové značky Sage. Součástí elegantní černé baristické sady je pákový espresso kávovar Sage The Bambino Plus s integrovanou parní tryskou, tamperem a nerezovou konvičkou na napěnění mléka, elektrický mlýnek na kávu The Dose Control Pro, odklepávač na kávovou sedlinu The Knock Box Mini a k tomu dvě balení kávy Reserva.
Značka SAGE uvádí na trh baristickou sadu
Pákový espresso kávovar Sage The Bambino Plus SES500BTR splňuje všechny prvky potřebné pro přípravu výborné kávy, ať už se jedná o pravé italské espresso, latte macchiato nebo cappuccino. Do páky se vejde 19 gramů namleté kávy, což je ideální množství pro dosažení plné chuti espressa. Aby měla káva lahodnou a vyváženou chuť, dokáže kávovar ohlídat jak přesnou teplotu, tak optimální tlak 9 barů během extrakce kávy. A to díky systému ohřevu vody a automatické kontroly teploty ThermoJet a systému nízkotlakového předspaření. Příjemným a praktickým bonusem je, že se přístroj nahřeje a připraví k použití už za 3 vteřiny. Dalším klíčovým prvkem je dostatečně silná integrovaná automatická parní tryska. Umí sama napěnit mléko podle nastavení ze tří typů pěnění mléka – Warm, Ideal a Hot, a také ze tří typů mikro bublin v mléčné pěně – Low, Medium a High, lze ji ale používat i manuálně. Bambino Plus je vyrobený z kvalitní lité nerezové oceli a v kombinaci s matnou černou se stane ozdobou vaší kuchyně nebo kanceláře.

Nezbytnou součástí celého procesu je také příprava správného množství kvalitní a čerstvě namleté kávy. O to se postará elektrický mlýnek na kávu The Dose Control Pro BCG600BTR. Abyste si mohli vybrat podle druhu kávy tu správnou hrubost od espressa po french press, má mlýnek 60 různých nastavení. To umožňuje dosáhnout maximálního aroma a chuti kávy, stejně jako pomalejší otáčení, které zajišťuje snížení tepelného přenosu mezi zrnky kávy. Mlýnek využívá technologii inteligentního dávkování, která automaticky uzpůsobuje dávkování při každé změně nastavení. Součástí výbavy jsou 2 nástavce držáku filtru, díky kterému čerstvou kávu namelete přímo do páky kávovaru, dóza na mletou kávu a praktický zásobník na kávová zrna o objemu 340 g. Ten je vyjímatelný a káva si v něm uchová maximální čerstvost díky vzduchotěsnému víčku. Pro vyšší bezpečnost je opatřen tepelnou pojistkou proti přehřátí motoru a ochranným systémem proti spouštění naprázdno i nesprávně nainstalovanému mlýnku. V matné černé variantě bude perfektně ladit s kávovarem Bambino Plus.
The Knock Box Mini BES100.
Sadu Barista Pack doplňuje odklepávač na kávovou sedlinu The Knock Box Mini BES100. Tento velmi odolný pomocník slouží na použitou kávu z filtru. Tu do něj můžete snadno a rychle vyklepnout o vyjímatelnou lištu, které je speciálně navržena, aby odolala vysoké zátěži. Jednoduchým otočením tlačítka ji pak uvolníte a vyjmete, abyste mohli odstranit obsah a odklepávač vyčistit. Vyroben je z nerezu v kombinaci s černým plastem a svým designem doplňuje celou baristickou sadu.

Abyste už nemuseli nic shánět, jsou součástí setu také dvě balení kávy Reserva po 250g. Tato směs pro skutečné milovníky kávy s autentickým a jedinečným aroma připomíná nejjemnější koření, jako je skořice, kakao a sušené ovoce.

Sada Barista Pack bude v dubnu k dostání na alza.cz a mall.cz za úžasnou cenu 10 900 Kč.