Sage doplňuje řadu nejprodávanějších kávovarů o nový Espresso model s mlýnkem na kávu The Barista PRO

10. května 2019
Milujete lahodnou a dokonale připravenou kávu jako od profesionálního baristy? Nechce se vám ale za ní do kavárny, protože máte radši soukromí a pohodlí domova? Pak jste na správné adrese. Představujeme vám nový prémiový pákový kávovar Sage s mlýnkem na kávu The Barista Pro SES878BSS.
Sage doplňuje řadu nejprodávanějších kávovarů o nový Espresso model s mlýnkem na kávu The Barista PRO

Pákové Espresso The Barista Pro doplňuje oblíbenou řadu Barista kávovarů s integrovaným mlýnkem. Kávovar disponuje LCD displejem a novým intuitivním rozhraním, které je přehlednější a umožňuje přesnější nastavení jednotlivých parametrů včetně nastavení mlýnku. Zobrazuje informace typu nastavení hrubosti, délka mletí, teplota vody, extrakce kávy, a díky displeji můžete rovněž sledovat celý proces přípravy kávy od začátku do konce. Přístroj je také vybaven moderním tepelným systémem Thermojet, který je připraven k použití za neuvěřitelné 3 vteřiny, což oceníte třeba během hektického rána.

Kávovar má zabudovaný kónický mlýnek s nerezovými mlecími kameny, který namele potřebné množství kávy přímo do páky. Umožňuje až 30 různých nastavení hrubosti kávy a také volitelné dávkování i dobu mletí. Tím otevírá příležitost k celoživotního experimentování při přípravě kávy přesně podle vaší chuti. Výhodou tohoto výrobku je možnost určení doby mletí, která je zobrazována na displeji.

Espresso přístroj Sage SES878 se postará také o dodržení dalších podmínek pro dokonalou kávu, a to správného tlaku a stálé teploty vody. Díky inovativní technologii prostřednictvím elektronického PID systému zůstane teplota ohlídána v průběhu celé extrakce s přesností +/-1 °C. Systém nízkotlakového předspaření zase zajistí postupné zvyšování tlaku, který se rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, čímž je zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy. Preferujete-li před černou kávou cappuccino nebo latté, využijete parní trysku pro hedvábně jemnou mléčnou pěnu, která je u tohoto modelu otočná až o 360°.

Celkový komfort přípravy kávy dotvářejí doplňkové funkce a vlastnosti kávovaru. Například průvodce tlaku napoví ideální tlak pro extrahovanou kávu, funkce suché kávy zajistí snadné vyjmutí kávové sedliny z filtru s minimálním obsahem vody a potřebu čištění ukáží na displeji indikátory „Flush“ a „Descale“. Do výbavy patří i Razor – pomůcka pro zarovnání namleté porce kávy nebo nerezová konvička na pěnění mléka se zabudovaným teploměrem. Přístroj má také plochu pro nahřívání šálků, prostor pro skladování přívodního kabelu a zásuvku na ukládání příslušenství.

Doporučená MOC je 21990,- Kč

Sage The Barista Pro SES878BSS:
  • Integrovaný kónický mlýnek s kovovým mlecími kameny
  • Tepelný systém ThermoJet – připravený k použití za 3 vteřiny
  • Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy (+/-1 °C)
  • Systém nízko-tlakového předspaření
  • 30 typů nastavení hrubosti mletí
  • LCD display s intuitivním ovládáním a informací o průběhu mletí a extrakce
  • Možnost nastavit teplotu extrahované kávy
  • Nastavení času doby mletí ve vteřinách (po 0,5 s)
  • 250g zásobník na kávová zrna
  • Automatické mletí přímo do držáku filtru
  • Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
  • Odnímatelný kovový tamper (možnost praktického uložení v přístroji)
  • Nerezová konvička na pěnění mléka se zabudovaným teploměrem
  • Indikátor potřeby čištění „Flush“ a „Descale“ na displeji
  • Samostatný vývod horké vody
  • 360° otočná inovovaná tryska na páru
  • 2l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem Claris
  • Plocha na nahřívání šálků
  • Prostor pro skladování přívodní kabelu a zásuvka na ukládání příslušenství

Příslušenství:
  • Filtry s jednoduchým dnem pro 1 a 2 šálky pro profesionální baristy
  • Filtry s dvojitým dnem pro 1 a 2 šálky
  • Nerezová konvička na napěnění mléka s integrovaným teploměrem
  • Integrovaný tamper
  • Nástroj pro zarovnání kávy Razor
  • Čisticí pomůcka / kartáček
  • Claris filtr

Na český trh značka Sage vstoupila v roce 2018 a postupně na něj uvede produkty zaměřené na přípravu kávy – espressa, mlýnky, pěniče; grilování – grily, smoking gun; odšťavňování – odšťavňovače, smoothie nebo přípravu potravin – roboty, mixéry, food procesory. Díky vlastnímu návrhu a náročnému testování bude možné u všech spotřebičů rozšířit záruku na 3 roky. Pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Polsko je značka Sage zastupována exkluzivně společnosti Fast ČR, patřící mezi největší regionální distributory domácích spotřebičů.

Nebo kontaktujte: