SAGE uvádí na trh nový odšťavňovač s velkým plnicím otvorem

21. října 2020
Prémiová značka domácích spotřebičů Sage uvádí na trh nový typ odšťavňovače The Nutri Juicer Cold Plus SJE530, který je symbolem kvality, prvotřídních materiálů i snadné obsluhy a elegantního designu. Pomůže zpracovat sklizenou úrodu a doplnit potřebné vitamíny rychlou, a hlavně chutnou formou.
SAGE uvádí na trh nový odšťavňovač s velkým plnicím otvorem

Odšťavňovač Sage The Nutri Juicer Cold Plus SJE530

Odšťavňovač Sage The Nutri Juicer Cold Plus SJE530 je navržen a konstruován tak, aby při zpracování potravin a přípravě čerstvých ovocných a zeleninových šťáv bylo zachováno maximální množství cenných vitamínů a prospěšných látek. Proto je vybaven technologií Cold Spin, která umožňuje proudění šťávy směrem nahoru přes řezací kotouč. Díky tomu nedochází k vyššímu tepelnému zatížení potravin o více než 1 °C a výsledný nápoj je tak doslova nabitý vitamíny.

Samotný proces zpracování je velice jednoduchý a snadný, a to především díky 88 mm širokému plnícímu otvoru. Do něj se vejde celé ovoce, například jablka či hrušky, a vy ušetříte čas s pracným porcováním a krájením. Volbou mezi dvěma rychlostmi přizpůsobíte odšťavňování zpracovávané surovině. O maximální výtěžnost šťávy se stará pletené mikrosíto z nerezové oceli s ostřím zpevněným titanem, které je vyrobeno v Itálii. Nádoba na šťávu je dostatečně veliká, má objem 2 l, čímž zaručuje, že budete mít dostatek nápoje pro celou rodinu.

Výrobci dbali i na design a zpracování každého detailu. Přístroj má elegantní kovové provedení z nerezové oceli, a přitom je minimalistický, takže vám ušetří místo na kuchyňské lince. Ani praktická stránka nezůstala opomenuta – všechny odnímatelné části je možné mýt v myčce. O bezpečnost se stará systém, který neumožní spuštění spotřebiče, pokud není správně sestaven. Spotřebič je rovněž vybaven silným motorem o příkonu 1200–1300 W a ochranou proti přetížení.

Doporučená MOC The Nutri Juicer Cold Plus SJE530 je 6 290,- Kč. Výrobce na produkt poskytuje 2letou záruku a na motor prodlouženou 5letou záruku.