Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
250 g hladké mouky
Nejdříve jsem si připravila domácí škvarky a sádlo. Můžete klidně koupit i hotové.
Do Sage pekárny The Custom Loaf Pro se sklopným hnětacím hákem jsem vložila nejdříve tekuté suroviny – mléko, následně pak sádlo, sůl, kmín, škvarky i (osmahnutou kdo má rád) anglickou slaninu na malé kostičky, kyselé zelí, mouku, a nakonec rozdrobené droždí.
Na Sage pekárně jsem navolila program na kynutí – Dough. Suroviny se samy zamíchají a proběhne kynutí. Vše trvá 1,5 hodiny.
Vyjmula jsem nakynuté těsto a rozdělila ho na 16 ks. Díky sklopenému háku ho vyjmete velmi rychle a jednoduše. Těsto jsem skoulela do bochánků a nechala ještě cca 15 minut kynout na pomoučeném vále, než se rozpálí trouba.
Vytvarovala jsem zelňáky, na které jsem obtiskla mřížku na vajíčka, pomazala rozehřátým sádlem a na ozdobu posypala celým kmínem.
Upekla jsem v troubě s do zlatova. Já jsem na své nastavila 180 ˚C, horkovzduch a pekla asi 20 min.
Pokrm připravujeme pomocí: Inteligentní domácí pekárna chleba