Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
V hluboké pánvi nebo ve fritéze předehřejte 1 litr rostlinného oleje.
Do nádoby mixéru vložte zrnka kukuřice, kuličky černého a sečuánského pepře a mořskou sůl. Zvolte rychlost MILL a zpracovávejte asi 1 minutu. Přesypte do středně velké misky.
Nakrájenou oliheň obalte v rozdrcené směsi. Všechny kousky by měly být rovnoměrně obalené.
Oliheň osmažte po menších dávkách v hluboké pánvi nebo fritéze do zlatova (asi 30 sekund).
Ve wok pánvi rozehřejte lžíci rostlinného oleje. Přidejte chilli, česnek a jarní cibulku. Za stálého míchání opékejte asi 30 sekund, až budou suroviny zlatavé.
Přidejte osmaženou oliheň a podávejte s limetkovým aioli (domácí majonézou).
Pokrm připravujeme pomocí: Profesionální mixér