Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Maso vložíme do misky, přidáme sůl, čerstvý mletý pepř, sýr, žloutky, část olivového oleje, citrónovou štávu, utřený česnek a smícháme.Pozor hmotu nesmíme šlehat,jen opatrně spojit
Maso necháme 1/2hodiny odpočinout v pokojové teplotě. Lilek omyjeme,osušíme,nakrájíme na 2mm tenké plátky.Plátky lilku rozložíme,pokapeme olivovým olejem mírně opepříme a na marinované plátky položíme vychucené maso
Maso zabalíme a grilujeme cca 4minuty po obou stranách.
Podává se s čerstvou zeleninou,rozpečenou bagetou
Pokrm připravujeme pomocí: Chytrý BBQ gril se sondou