Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Ve velké pánvi rozehřejte olej. Salám chorizo opékejte po dobu asi 3 minut, nebo dokud nebude opečený dozlatova. Talíř vyložte papírovou utěrkou, na kterou přendejte opečené chorizo.
Z pánve odstraňte asi polovinu tuku. Přidejte cibuli, česnek a houbu a za stálého míchání opékejte asi 3 minuty, dokud suroviny nezměknou.
Přidejte kapustu, vývar, tymián a kajenský pepř. Přiveďte k varu. Poté snižte teplotu a částečně zakryté pokličkou vařte asi 10–15 minut, nebo dokud kapusta nezměkne.
Nechte mírně vychladnout. Přendejte směs do nádoby mixéru. Zvolte rychlost PUREE. Mixujte asi 30 sekund, nebo dokud nebude polévka rozmixovaná. Dochuťte solí a pepřem.
Polévku rozdělte do misek. Posypte opečeným salámem chorizo a přidejte zakysanou smetanu.
Pokrm připravujeme pomocí: Profesionální mixér