Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej slevu na kuchařský kurz nebo dodatečnou záruku.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Pravá horká čokoláda vzniká roztavením čokolády v mléce či vodě, intenzitu chuti a hustotu nápoje určuje množství použité čokolády.
Sage BMF600 ohřejte vodu na 60°C. Do horké vody postupně nasypejte čokoládové pecky.
Na 250 ml vody je potřeba 50 g tmavé čokolády nebo 60 g bílé čokolády a maximálně čajová lžička kakaového másla.
Na závěr se do rozpuštěné čokolády přidává koření dle vlastní chuti.
Mezi tradiční ingredience patří chilli, med a vanilka.
Pokrm připravujeme pomocí: Automatický pěnič mléka