Grilovaný pstruh na másle s Baby cuketou a citronem
![Grilovaný pstruh na másle s Baby cuketou a citronem](/Sage/media/static-media/de357861-5ce1-4782-aaad-1ade357c296b@w1920.jpg)
![](/Sage/media/system/img/ikona_recept1.png)
Skvělý recept na chutného pstruha
![](/Sage/media/system/img/ikona_recept2.png)
40 minut
Příprava pokrmu + vaření
Příprava pokrmu + vaření
![](/Sage/media/system/img/ikona_recept3.png)
Středně těžký
Obtížnost pokrmu
Obtížnost pokrmu
![](/Sage/media/system/img/ikona_recept4.png)
4
Porcí pokrmu
Porcí pokrmu
Ingredience
- 4 ks pstruha
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 4 snítky velkolisté petrželky
- 2 listy pórku
- 1 citron, sůl, mletý pepř
- 150 g másla
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
Postup receptu
- Očištěného, osušeného pstruha v břišní dutině osolíme,opepříme
- Čerstvé bylinky propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a svážeme do pórku, který vložíme do pstruha spolu z plátkem másla. Takto naplněného pstruha poprášíme hladkou moukou
- Gril rozehřejeme na 220°C (poloha SEAR), rozehřejeme zbytek másla a pstruhy po obou stranách do zlatova grilujeme
- Solíme a pepříme až nazávěr po grilování