Postup receptu
Kdybych měla některý ze svých receptů zařadit mezi nostalgické, byl by to Bižudrink. Půl roku po otevření mé kavárny jsem prošla první soutěží a skončila jsem na třetím místě. Právě Bižudrink byl můj soutěžní volný nápoj. Pamatuji si ještě teď jak moc jsem byla nervózní. Vůbec jsem nečekala, že bych mohla skončit na krásném třetím místě.
Tehdy začalo moje soutěžní období.
- 1.
Nejdříve připravte espresso. Můžete použít i jinou kávu, například z moka konvičky.
- 2.
Do mixovací nádoby přidejte všechny ingredience a umixujte. Nalijte do širší 0,25l velké sklenice.
- 3.
Nápoj můžete ozdobit trochou šlehačky a dvěma kávovými zrnky
Recept a fotka pochází k Knihy o kávě, Petra Veselá. Vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz/kniha-o-kave