Grilovaný pstruh na másle s Baby cuketou a citronem
 
         
                        
                            Skvělý recept na chutného pstruha
                        
                     
                        
                           40 minut
Příprava pokrmu + vaření
                    Příprava pokrmu + vaření
 
                        
                            Středně těžký
Obtížnost pokrmu
                    Obtížnost pokrmu
 
                        
                            4
Porcí pokrmu
                    Porcí pokrmu
Ingredience
- 4 ks pstruha
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 4 snítky velkolisté petrželky
- 2 listy pórku
- 1 citron, sůl, mletý pepř
- 150 g másla
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
Postup receptu
- Očištěného, osušeného pstruha v břišní dutině osolíme,opepříme
- Čerstvé bylinky propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a svážeme do pórku, který vložíme do pstruha spolu z plátkem másla. Takto naplněného pstruha poprášíme hladkou moukou
- Gril rozehřejeme na 220°C (poloha SEAR), rozehřejeme zbytek másla a pstruhy po obou stranách do zlatova grilujeme
- Solíme a pepříme až nazávěr po grilování
