Sage | Pro novináře | Tiskové zprávy | Vychutnejte si vaši šťavnatou a voňavou porci zdraví

Vychutnejte si vaši šťavnatou a voňavou porci zdraví

Vaření v páře umožňuje pokrmům zachovat veškeré důležité živiny a neztratit přitom specifickou chuť a vůni. Je proto stále oblíbenějším a rozšířenějším způsobem přípravy. Pro ty, kteří si chtějí zpříjemnit vaření a ušetřit námahu, je tu nerezový parní hrnec Sage The Steam Zone SFS800, s kterým se zdravé vaření stane pro každého opravdu hračkou.

Parní hrnec je velmi pracovitý kuchyňský pomocník, přizpůsobí se potřebám uživatele. Díky silnému výkonu dokáže velmi rychle připravit vaše oblíbené pokrmy.
Je možné, buď využít jednu velkou varnou zónu – velký parní tác se hodí např. pro přípravu celých ryb jako v profesionální restauraci, a to žádný podobný výrobek na českém trhu nenabízí. Anebo je rozdělit prostřednictvím funkce SPLIT ZONE na dvě nezávislé zóny pro menší porce oddělených pokrmů s rozdílnými chutěmi a konzistencí zároveň. Každá má pak vlastní nastavení a dobu vaření. Zároveň je možné využít funkci SYNC FINISH, která sjednotí okamžik ukončení vaření. Sílu vaření v páře se nastaví prostřednictvím tlačítka STEAM na 5 stupňů. Díky funkci KEEP WARM dokáže hrnec navíc udržet připravené pokrmy teplé až třičtvrtě hodiny.
Veškeré nádoby jsou vyrobeny z nerezu, což je další prvek, který zaručuje zdravou přípravu. Příslušenství hrnce tvoří 2 vyjímatelné kastroly s pokličkami, velká mísa s poklicí, odkapávací miska, parní podnos a sada pro identifikaci tvrdosti vody.
Technické parametry
  • Efektivní parní zóny s vařením nad vodou
  • Extra velký hrnec 40 cm, vhodný např. na celou rybu
  • Současné vaření potravin, které potřebují jinou dobu vaření