Postup receptu
Na 1 nápoj (cca 500 ml)
- 1.
Vložte všechny ingredience do hrnku.
- 2.
Nasaďte na motorovou jednotku a mixujte asi 60 sekund, až budou ingredience zcela rozmixované.
Červená řepa je velmi hodnotná zelenina. Má vysoký obsah minerálních látek, jako jsou sodík, draslík a vápník. Dále obsahuje betain, který brání rozvoji kornatění tepen a podporuje činnost jater. Barvivo obsažené v červené řepě rozšiřuje věnčité tepny a zpevňuje stěnu vlásečnic. Má lehce
močopudné účinky, pomáhá vylučovat z těla sůl, povzbuzuje činnost žaludku a tvorbu žluči.
TIP:
Postupně zvyšujte podíl řepy a špenátu na úkor pomeranče, hroznového vína a citrónu. Jablečnou šťávu můžete nahradit hruškovým nebo nektarinkovým džusem.