Sage | Sage Academy | Steaková masa

KURZ VAŘENÍ

Steaková masa

Co se v kurzu naučíte?

Na kurzu vaření se naučíte vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej a v neposlední řadě se budeme věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.

Máte rádi maso a nejvíce si pochutnáte na šťavnatém steaku? Příprava steaku je sofistikovaná věda a vyžaduje dodržování daných pravidel. Zúčastněte se Sage kurzu a staňte se opravdovým mistrem v jejich přípravě! Na kurzu vaření se naučíte vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej a v neposlední řadě se budeme věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.

 

 

Kudy a kam na kurz

02.10. 2018
16:00 - 20:00

OBSAZENO!

JIP, kuchyńské studio uvnitř areálu (modrá budova)
ul. K Jipu, Bořanovice
Praha - východ
www.jip-napoje.cz

Zobrazit na mapě
2 890 Kč
Standardní cena
50% SLEVA
Při koupi produktu SAGE
Objednat kurz
22.11. 2018
16:00 - 20:00

JIP, kuchyńské studio uvnitř areálu (modrá budova)
ul. K Jipu, Bořanovice
Praha - východ
www.jip-napoje.cz

Zobrazit na mapě
2 890 Kč
Standardní cena
50% SLEVA
Při koupi produktu SAGE
Objednat kurz

Kurzem Vás provede
Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně.

Více o kuchaři