Sage | Sage Academy | Mořské plody

KURZ VAŘENÍ

Mořské plody

Co se v kurzu naučíte?

Na kurzu vaření - mořské plody se naučíte jak vybírat, nakupovat chobotnici, sepie, kalamary, krevety a mušle svatého Jakuba. Jak správně připravit a zpracovat mořské plody, s čím je podávat. V neposlední řadě se budeme věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek z mořských plodů ještě zintenzivní.










 

Kudy a kam na kurz

22.10. 2020
16:00 - 20:00

KURZ JE ZRUŠEN!
JIP, kuchyńské studio uvnitř areálu (modrá budova)
ul. K Jipu, Bořanovice
Praha - východ
www.jip-napoje.cz

Zobrazit na mapě
2 890 Kč
Standardní cena
50% SLEVA
Při koupi produktu SAGE
Objednat kurz

Kurzem Vás provede
Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně.

Další informace