Sage | Sage Academy | Klasické české omáčky

KURZ VAŘENÍ

Klasické české omáčky

Co se v kurzu naučíte?

Ukážeme vám jak správně připravit klasické české omáčky – svíčková, rajská, koprová, křenová a k tomu křehké a šťavnaté maso. Naučíte se vařit tradiční přílohy, jakými jsou houskové, či karlovarské knedlíky. Objevte, jak moderně uvařit českou klasiku.

 

 

 

 

Kudy a kam na kurz

27.11. 2018
16:00 - 20:00

OBSAZENO!
JIP, kuchyňské studio uvnitř areálu (modrá budova)
ul. K Jipu, Bořanovice
Praha - východ
www.jip-napoje.cz

Zobrazit na mapě
2 890 Kč
Standardní cena
50% SLEVA
Při koupi produktu SAGE
Objednat kurz
28.03. 2019
16:00 - 20:00

JIP, kuchyňské studio uvnitř areálu (modrá budova)
ul. K Jipu, Bořanovice
Praha - východ
www.jip-napoje.cz

Zobrazit na mapě
2 890 Kč
Standardní cena
50% SLEVA
Při koupi produktu SAGE
Objednat kurz

Kurzem Vás provede
Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně.

Více o kuchaři