Sage Vám přináší nespočet jednoduchých receptů.
Kurzy vaření jsou určeny pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej prodluženou záruku, případně slevu na kuchařský kurz.
Prémiová značka domácích spotřebičů
Tiskové zprávy Sage
Vyhlášený odborník na japonskou kuchyni v současné době šéfuje japonské restauraci Yamato, kterou spoluvlastní se Zdeňkem Polreichem. V minulosti působil v japonských restauracích v Praze (šéfkuchař sushi restaurace Samurai, japonská restaurace Miyabi), Japonsku (restaurace Sakaezushi) a Velké Británii (japonská restaurace Moshi Moshi, Brighton). Jako první Čech se také účastnil nejprestižnější sushi soutěže Seven Sushi Samurai v Londýně. Pravidelně se účastní soutěží World sushi cupu v Japonsku, kde se pravidelně umísťuje mezi top 10 šéfkuchaři celého světa. Od roku 2011 je Marek Hora poradcem Celojaponské sushi asociace (All Japan Sushi Association), v roce 2012 se stal šéfkuchařem této asociace. Mimo jiné se podílel na vzniku oceňované knihy Sushi doma, krok za krokem.
Sushi získává stále více na oblibě a tento kurz je ideální cestou, jak se s přípravou této výjimečné pochoutky seznámit.