Horká čokoláda
hustotu nápoje určuje množství použité čokolády
10
Příprava pokrmu + vaření
Příprava pokrmu + vaření
Lehká
Obtížnost pokrmu
Obtížnost pokrmu
1
Porcí pokrmu
Porcí pokrmu
Ingredience
250 ml vody50 g tmavé čokolády
čajová lžička kakaového másla
dle chuti chilli, med a vanilka
Postup receptu
Pravá horká čokoláda vzniká roztavením čokolády v mléce či vodě, intenzitu chuti a hustotu nápoje určuje množství použité čokolády.
Sage BMF600 ohřejte vodu na 60°C. Do horké vody postupně nasypejte čokoládové pecky.
Na 250 ml vody je potřeba 50 g tmavé čokolády nebo 60 g bílé čokolády a maximálně čajová lžička kakaového másla.
Na závěr se do rozpuštěné čokolády přidává koření dle vlastní chuti.
Mezi tradiční ingredience patří chilli, med a vanilka.
Sage BMF600 ohřejte vodu na 60°C. Do horké vody postupně nasypejte čokoládové pecky.
Na 250 ml vody je potřeba 50 g tmavé čokolády nebo 60 g bílé čokolády a maximálně čajová lžička kakaového másla.
Na závěr se do rozpuštěné čokolády přidává koření dle vlastní chuti.
Mezi tradiční ingredience patří chilli, med a vanilka.