Grilovaný pstruh na másle s Baby cuketou a citronem
Skvělý recept na chutného pstruha
40 minut
Příprava pokrmu + vaření
Příprava pokrmu + vaření
Sage.Recipe.Difficulty.2
Obtížnost pokrmu
Obtížnost pokrmu
4
Porcí pokrmu
Porcí pokrmu
Ingredience
4 ks pstruha4 snítky čerstvého tymiánu
4 snítky velkolisté petrželky
2 listy pórku
1 citron, sůl, mletý pepř
150 g másla
2 polévkové lžíce hladké mouky
Postup receptu
Očištěného, osušeného pstruha v břišní dutině osolíme,opepříme
Čerstvé bylinky propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a svážeme do pórku, který vložíme do pstruha spolu z plátkem másla. Takto naplněného pstruha poprášíme hladkou moukou
Gril rozehřejeme na 220°C (poloha SEAR), rozehřejeme zbytek másla a pstruhy po obou stranách do zlatova grilujeme
Solíme a pepříme až nazávěr po grilování
Čerstvé bylinky propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a svážeme do pórku, který vložíme do pstruha spolu z plátkem másla. Takto naplněného pstruha poprášíme hladkou moukou
Gril rozehřejeme na 220°C (poloha SEAR), rozehřejeme zbytek másla a pstruhy po obou stranách do zlatova grilujeme
Solíme a pepříme až nazávěr po grilování